На курсі ви навчитесь: готувати корпусні / скульптурні десерти у вигляді фруктів/усі секрети покриття, зберігання, пакування та інші
Льодяник
-Ягідний гель
-Ганаш зі смаком бабл гам
-Шоколадна глазур
-Покриття каппою
-Шоколадний декор
Пончик
-Женуаз
-Ягідний крем
-Ягідний гель
-Збитий ганаш
-Шоколадна глазур
-Велюр
-Дзеркальна глазур
Фісташка
-Фісташковий бісквіт
-Фісташкове праліне
-Хрусткий шар
-Фісташковий крем
-Фісташковий збитий ганаш
-Шоколадна глазур
Фундук
-Фундучний ганаш
-Хрусткий шар
-Шоколадна паста
-Фундучне праліне
-Фундучний крем
-Шоколадна глазур
-Покриття каппою
Вишня
-Збитий кокосовий ганаш
-Вешневий гель з бобами тонка
-Шоколадна глазур
-Покриття каппою